SOSIALT

Våre sosiale tjenester

Et godt sosialt liv er viktig for livskvaliteten. Våre sosiale tilbud sikrer deg en hverdag fylt med muligheter og opplevelser.

BLI MEDLEM
MER INFORMASJON
Tlf: 979 25 000
Vi kan bl.a tilby:

Velverd er din beste turpartner. Vi legger opp til ukentlige turer i nærområdet, samtidig som vi også tilbyr lengre turer med overnatting.

Pensjonisttilværelsen er den beste tiden til å kunne reise på turer og oppleve. Velverd både skreddersyr egne turer for deg og dine venner, samt at vi arrangerer fellesturer til spennende destinasjoner i området. Senk skuldrene og la Velverd ta seg av alt fra transport, til mat og severdigheter. Vi tar oss alltid god tid og er opptatt av å arrangere gode turer for unge og gamle.

Det daglige sosiale livet er utrolig viktig. På vårt dagsenter kan du hver uke treffe andre mennesker over et godt måltid i flotte lokaler.

Middag smaker best i godt lag – sies det, og det har vi i Velverd stor tro på. Derfor arrangerer vi ukentlige middager for alle som er interessert. Vi benytter flotte lokaler og serverer god og næringsrik mat til deg og dine venner. Her kan du også treffe andre mennesker som er klar for en god samtale over et godt måltid.

Om du skulle trenger hjelp til å komme deg frem og tilbake har vi sjåfører som plukker deg opp i din egen bolig og kjører deg hjem igjen etter at middagen er over.

De nye eldre har andre sosiale behov enn for noen år siden. En aktiv alderdom er viktig for å opprettholde livskvaliteten. Ønsker du å dra på sjøen for å fiske, fly over Preikestolen i et småfly, eller et hyggelig følge til den lokale restauranten i byen?  Velverd skreddersyr spennende aktiviteter som gir pensjonisttilværelsen et løft.