PRAKTISK

Praktiske tjenester

Vår praktiske avdeling tilbyr tjenestene som har gjort Velverd populært blant alle våre kundegrupper. Noen opplever en travel hverdag med jobb og barn, andre opplever at helsen gjør at det er utfordrende å få utført alle oppgavene man har behov for. Våre ansatte i Velverd er stolte av å kunne tilby tjenestene som vil gi deg den hverdagen du ønsker deg.

BESTILL
MER INFORMASJON
Tlf: 979 25 000
Image module
Vi kan bl.a tilby:
Hotspot image

Det er ikke alltid like enkelt å få til husvasken når man ønsker. Noen opplever at helsa ikke strekker til, andre opplever at det er vanskelig å prioritere mellom arbeid, henting i barnehage, og fritidsaktiviteter. Med vaskehjelp fra Velverd får du mer tid til å gjøre akkurat det du selv ønsker.

Vi tilbyr:

 • Fast vaskehjelp
 • Vårrengjøring
 • Flyttevask
 • Visningsvask
 • Fasadevask
 • null

  Fast avtale på vaskehjelp:

  Støvtørking av lett tilgjengelige flater i alle rom
  Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper
  Vask av kjøkken: flekkfjerning skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
  Rengjøring av bad. Vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.
  Vask av alle gulv
  Prioritert vask ved høytider

Enhver bolig trenger fra tid til annen vedlikehold og tilsyn. Mange har hverken tid, lyst eller helse til å holde boligen i god stand. Velverd tilbyr regelmessig tilsyn og utbedring av konkrete feil og mangler.

Ved å bruke oss kan du nyte bekymringsløs bolighold

Vi leverer tjenester som:

Bestill
Image module

Din bolig kan av ulike grunner bli et utfordrende sted å bo. Velverd kan gjennomføre en befaring av din bolig for å se hvilke praktiske løsninger vi kan utføre for at du kan bo lengre hjemme.

Hjemmet er av stor betydning for oss. Det er her vi bor og lever livet fra dag til dag, og det er her vi samler våre kjente og kjære. Hjemmet er ofte mer enn bare en bygning, og de fleste av oss ønsker å bo hjemme så lenge vi har mulighet til dette. Av og til kan løsningene i hjemmet bli tungvinte eller vanskelige på grunn av helse og alder. Kanskje skulle soverommet blitt flyttet ned én etasje, gjerne skulle det blitt installert en trappeheis, eller bare satt opp noen håndtak på strategiske steder. Våre helsefaglige medarbeidere og håndverkere har lang erfaring med å finne gode løsninger. Velverd ønsker på denne måten å gjøre livet ditt enklere, og sørge for at du kan bo lengre hjemme. 

Velverd er din gode hjelper i de daglige gjøremålene. Enten det er handling av dagligvarer, husvask, matlaging eller hva som helst – vi er det for deg. Vi hjelper deg å strekke til.

Hverdagen vår er preget av mange daglige gjøremål. Man må gjerne handle, tilberede en middag, vaske boligen, lufte hunden, eller klippe plenen. Alle disse gjøremålene er gjerne enkle å gjennomføre hver for seg, men kan sammen bli vanskelig å få utført. Gjerne ønsker du å bruke tiden din på andre ting, eller bare kjenner at kroppen og energien ikke lenger strekker til.

Velverd er din hjelp til de daglige gjøremålene. Vi tar oss tid til dine behov og hjelper deg med det som er viktig for deg. Vi har god tid, og er opptatt av deg og din livskvalitet.

Beregne pris
Bestill tjeneste